Kiinan ensimmäinen Type 055 -raskasydäjä aloitti palvelunsa

- Mainonta -

Type 055 Nanchangin raskas hävittäjä, rungon numero 101, aloitti virallisesti palvelun tänä sunnuntaina 12. tammikuuta 2020 seremonian jälkeen Qingdaon merivoimien tukikohdassa Shandongin maakunnassa Itä-Kiinassa. Se on ensimmäinen tämän luokan alus, joka on liittynyt Kansan vapautusarmeijan merivoimiin Viisi muuta yksikköä on jo käynnistetty Dalianin ja Jiangnanin telakoilla lähellä Shanghaita.

Tyyppi 055, jota jotkut analyytikot luokittelevat joskus risteilijöiksi, on 180 metriä pitkä alus, joka painaa yli 10.000 tonnia ja kuljettaa muun aseistuksen ohella 112 pystysuoraa siiloa sekoituksella pitkän kantaman ilmatorjuntaohjuksia. HHQ-9, CJ-10-risteilyohjukset, raskaat YJ-18-alusten ja sukellusveneiden ohjukset. Pekingille tämä on ensimmäinen ”4. sukupolven” hävittäjä, joka varustaa laivastonsa, joka ei sisällä vain johtavaa elektroniikkaa, mukaan lukien tyyppi 346B -tutka, joka käyttää aktiivisia antenneja, joiden tasainen pinta on sijoitettu integroituun mastoon ja etuosaan.

Tyyppi 055 Nanchang Defense uutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Nanchang merikokeidensa aikana. Huomaa pystysuorat siilot tykistön ja CIWS: n välisellä etukannella sekä viimeisen savupiipun ja helikopterin hallin perän välissä.
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

[/ Arm_restrict_content]
- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit