Kahden venäläisen helikopterikantajan rakentaminen alkaa toukokuussa

mukaan TASS-viraston julkaisema artikkeli, ohjelma kahden uuden helikopterialuksen rynnäkköaluksen rakentamiseksi Venäjän laivastolle, ja presidentti Putinin pääpiirteet, käynnistetään virallisesti natsi-Saksan voiton 75. vuosipäivän seremonioiden yhteydessä 9. toukokuuta 2020. Kuten odotettiin, rakentaminen uskotaan Zalivin telakoille Krimillä ilman, että tämä olisi yllätys, koska "nämä ovat telakoita, joilla on sopivin infrastruktuuri tällaisten vaikuttavien alusten rakentamiseen. Sopimus olisi allekirjoitettava helmikuun aikana ja Toisen yksikön toimitus on määrä tapahtua vuodelle 2027.

Kahden aluksen yleisistä ominaisuuksista tiedetään myös enemmän. Se ei ole, kuten aluksi saattaisi olla "Priboy" -tyyppinen kokoonpano, kuten Krylovin suunnittelutoimistot Pietarissa ehdottivat, vaan tavanomaisempi arkkitehtuuri tämän tyyppiselle rakennukselle, lähestyy Ranskan Mistrals. Toisaalta uudet "Mistralsky" ovat vaikuttavampia kuin ranskalaiset serkkunsa. Mistralissa ne ovat 220 m pitkät ja 199: n kohdalla 25.000 21.000 tonnia, jolloin Naval-konsernin alus ylittää 20 900 tonnia. Voimakkaammin venäläiset helikopterikuljettajat pystyvät ottamaan käyttöön jopa XNUMX erityyppistä helikopteria ja kuljettamaan jopa XNUMX miestä, jotka muodostavat hyökkäyksen voiman. Ne varustetaan myös lautalla laskualusten ja rynnäkköalusten toteuttamiseksi.

BE Krilovin LHD Priboyn malli analysoi Défense | Amfibiohyökkäys | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Venäjän lehdistö esitti useita vuosia BE Krylovin “Priboy” -mallin Venäjän laivaston hyökkäyshelikopterialuksen tulevana mallina.
[Armelse]

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Amfibiohyökkäys | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit