Saksa valitsee hollantilaisen Damenin rakentamaan uudet fregattinsa

- Mainonta -

Saksan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että he ovat valinneet hollantilaiset Damenin telakat yhteistyössä saksalaisten Blohm + Vossin ja Thalesin Alankomaiden kanssa suunnittelemaan ja rakentamaan neljä raskasta monitoim fregattia MKS 4 (yhteensä 180 yksikköä), joiden on muodostettava yhdessä fregattien kanssa Luokka F6 Baden-Württemberg, Saksan avomeren laivaston selkäranka vuonna 2030. 80% työstä tehdään Saksan maaperällä, etenkin Blohm + Vossin telakoilla Hampurissa. Mutta vetoomukset ja paineet Bundestagin tasolla todennäköisesti uhkaavat tätä päätöstä nopeasti.

TKMS, joka on Saksan laivaston päätoimittaja pinta-aluksilleen ja sukellusveneilleen, ei todellakaan ymmärrä, että se olisi hävinnyt tärkeimmän Saksan allekirjoittaman teollisen puolustuksen sopimuksen yli 5 miljardia euroa. Itse asiassa on enemmän kuin todennäköistä, että tulevina päivinä valitetaan tästä päätöksestä. Muistakaamme, että Saksan viranomaiset ja erityisesti tuolloin puolustusministeri Ursula von der Leyen olivat päättäneet avata Euroopan tasolla tarjouspyynnön MKS 180-fregateille useiden viivästysten ja suurimmat viat toimituksen aikana koskien K130-korvetteja ja F125-fregettejä, kaksi TKMS: lle uskottua ohjelmaa. Lisäksi, kuten MTU tai Rheinmetall, TKMS: llä on monia poliittinen tuki Bundestagille, Saksan parlamentille, jonka on hyväksyttävä hallituksen päätös. Itse asiassa Saksan puolustusministeriön eilen tekemä ilmoitus on todennäköisesti enemmän kuin kiistetty ja jopa peruttu.

Saksalainen Fregate Baden Wuttenberg F125 Defense News | Saksa | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Saksan merivoimat hylkäsivät fregatin Baden Wurttenbergin, kun TKMS toimitti sen monien vikojen ja sääntöjenvastaisuuksien vuoksi
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Saksa | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit