Pentagon tilaa 50 C-130J Super Hercules -kuljetuskonetta Lockheed-Martinilta

Vuosi on alkanut hyvin Lockheed-Martinille. Vaikka F-35: n tuotannon odotetaan ylittävän 130 lentokonetta tänä vuonna, Yhdysvaltain asevoimat ovat juuri ohittaneet tilaa 50 C-130J Super Hercules -kuljetuskonetta amerikkalaiselta lentokonevalmistajalta noin 3 miljardin dollarin arvosta. Yhdysvaltain ilmavoimat tilaavat näin ollen 24 HC / MC-130J: tä, kun taas Marine Corps tilaa 20 KC-130J-standardin mukaan sallien tankkauksen lennon aikana. Viimeiset 6 ilma-alusta, vaihtoehtona, on tarkoitettu rannikkovartiostolle, HC-130J-versioina. Koko tilauksen on oltava valmis vuosina 2021--2025, ja lentokoneet kootaan Georgiaan.

Tämän merkittävän kuljetuslentokoneen ura alkoi Berliinin saarron jälkeen vuonna 1951, jonka aikana Yhdysvaltain ilmavoimat olivat ylläpitäneet lentolipua yli 10 kuukautta ylläpitääkseen tarvikkeita Berliinin kolmelle läntiselle alueelle, jotka olivat sisämaassa ja eristettyinä Itä-Saksa Neuvostoliiton valvonnassa. Yhdysvaltain ilmavoimat pyysivät Lockheedia suunnittelemaan kuljetuslaitteen, joka kykenisi kuljettamaan 3 laskuvarjohyppääjää karkeilla kiitoradoilla ja pysymään lennossa pysäytetyn moottorin kanssa. YC-64-prototyypin ensimmäinen lento tapahtui 130. elokuuta 23, ja C-1954: n massatuotanto alkaa vuotta myöhemmin, eikä sitä koskaan lopeta. Itse asiassa C-130 on nykyään ilmailuhistorian pisimmän ajanjakson aikana valmistettu kone, vaikka nykyaikaisilla lentokoneilla ei ole enää paljon yhteistä varhaisen C130A: n kanssa. Se on myös yksi suurimmista kaupallisista menestyksistä ilmailumarkkinoilla maailmanlaajuisesti, koska laite on käytössä vuonna 130 2020 maan asevoimien kanssa, jotka tilaavat sitä edelleen säännöllisesti, kuten ilmoittaa 'tänään.

C130 vietnam Puolustusuutiset | Liikenne Ilmailu | Lentokoneiden tankkerit
Yhdysvaltain ilmavoimat ja merijalkaväki C130 työskentelivät aktiivisesti Vietnamin sodan aikana
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Liikenne Ilmailu | Tankkeri lentokone

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

[/ Arm_restrict_content]
- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit