Lockheed-Martin korvaa F35 ALIS -huoltojärjestelmän

F35 - ohjelman ensimmäisinä vuosina automaattinen ALIS - ylläpidonvalvontajärjestelmä Autonominen logistiikan tietojärjestelmä, esiteltiin sotilaslentokoneiden huollon pyhänä graalina. Kuten usein vallankumouksellisten uusien tietokonejärjestelmien kohdalla, todellisuus siirtyi nopeasti alkuperäisistä tavoitteista. Viivästykset varaosien toimituksessa, huono varastonhallinta, amerikkalaiselle valmistajalle välitetyt liialliset tiedot ja havaitut työn ylikuormitukset heikensivät nopeasti ohjelmiston kuvaa, siihen pisteeseen, että sitä pidetään nyt yksi tärkeimmistä esteistä lentokoneiden saatavuuden parantamiselle. Jos haluat vastata näihin kritiikkeihin, Lockheed uuden järjestelmän suunnitteluun toiminnallisempi, käyttäjäkeskeisempi ja turvallisempaa, The Integroitu toiminnallinen verkko tai ODIN.

Tämän saavuttamiseksi amerikkalainen valmistaja ei epäröinyt miettiä täysin uudelleen paradismeja, jotka säätelivät ALIS: n suunnittelua. Ei enää kunnianhimoa selittää käyttäjille, kuinka tehdä työnsä mahdollisimman tehokkaasti, ODIN luottaa päinvastoin huoltohenkilöstön ja lentäjien esittämiin pyyntöihin ja odotuksiin tietojen, rajapintojen rakentamiseksi ja ohjelman ominaisuudet. Tietojen liiallisella keskittämisellä on myös loppu, jota kritisoidaan laajalti ALIS: n puolesta, erityisesti F35-vienti-asiakkailta, jotka eivät halua arkaluontoiset tiedot, jotka on lähetetty amerikkalaiselle valmistajalle edes saamatta tietoa. Siksi ODIN: llä on rajallisemmat, mutta tehokkaat virrat, jolloin vältetään kaikenlainen salamattomuus (digitaalisen tiedon liiallinen kertyminen ilman sitä), ja se perustuu erittäin turvalliseen pilvi-infrastruktuuriin.

F35:n autonomisessa logistiikkatietojärjestelmässä olisi monia turvallisuuspuutteita Actualités Défense | Hävittäjäkoneet | Puolustusviestintä ja verkot
ALIS-järjestelmän keskitetty arkkitehtuuri tekisi järjestelmästä haavoittuvan kyberhyökkäyksille
[Armelse]

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Viestintä- ja puolustusverkot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit