Venäjä valitsee Tu-204: n tulevaisuuden meripatruunalentokoneeksi

- Mainonta -

Meripartio on kenttä, joka on suhteellisen tuntematon yleisölle. Useimmiten riippuu merivoimien ilmavoimista, se koostuu pitkän kantaman lentokoneista, jotka on varustettu havaitsemaan, tarkkailemaan ja mahdollisesti kytkemään aluksia ja sukellusveneitä suurella merialueella, joskus hyvin kaukana rannikosta. Meripartioilma-alukset, kuten Ranskan Atlantti 2, amerikkalainen P3 Orion tai venäläinen Tu-142, olivat perinteisesti lentokoneet, jotka oli varustettu potkuriturbiinimoottoreilla, jotka on suunniteltu toimimaan hyvin matalalla korkeudella ja pienellä nopeudella, erityisesti ilmaisimen käyttämiseksi. magneettinen poikkeama, jonka avulla voidaan havaita maapallon magneettikentän vaihtelut lähellä olevan suuren metallimassan läsnä ollessa, ja siksi havaita sukellusvene sukelluksen aikana.

Mutta MAD (magneettisten poikkeavuuksien ilmaisin) ei ole ainoa meripartioilukoneen käytettävissä oleva havaitsemislaitteisto, joka myös toteuttaa tehokkaan pintatutkan, passiivisen sähkömagneettisen säteilyn (ESM) havaitsemisjärjestelmät ja irrotettava luotain, nimeltään Suno-poijut, käytetään vedenalaisen sijainnin havaitsemiseen. Löydettyään koneen voidaan sijoittaa akustisesti ohjattuja torpedoja ja vedenalaisia ​​miinoja sukellusveneitä, ohjattuja pommeja ja alusten vastaisia ​​ohjuksia vastaan ​​aluksia vastaan.

roblin poseidon Analyysi Puolustus | Maritime Patrol Aviation | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
P8 Poseidon edustaa uutta keskikorkeutta meripartioilma-alusta, jolla on erinomainen suorituskyky kuin edellisen sukupolven
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Maritime Patrol Aviation | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

[/ Arm_restrict_content]
- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit