Iran olisi vain kahden vuoden päässä ydin ballististen ohjusten saamisesta

Mukaan breakdefense.com-sivuston kautta saamat tiedot, Israelin tiedustelupalveluilla olisi elementtejä, joiden perusteella voidaan arvioida, että iranilaiset insinöörit olisivat vain kahden vuoden päässä mahdollisuudesta lähteä keskipitkän kantaman ballistiseen ohjukseen, kuten Shahab 3, jonka pää on yli 1000 km ydinvoima, joka uhkaa suurta osaa Lähi-idästä, mukaan lukien heprean alue.

Israelin huoli Iranin ydinohjelmasta ei ole mitään uutta, ja Tel Aviv on useaan otteeseen ilmaissut huolensa iranilaisten insinöörien edistymisestä erityisesti mineraalin rikastamisen ja laitteiden miniatyyrisoinnin suhteen, mikä erityisesti suunnitella ballistisen ohjuksen toteuttama ydinkärki. Mutta tänään Yhdysvaltain puolustus -uutissivustolle ilmeisesti tarkoituksella lähetettyjen tietojen on tarkoitus olla erityisen tarkkoja. Aikataulu näyttää nyt erityisen tiukalta, varsinkin kun Teheran on ilmoittanut vetäytyvänsä Wienin sopimuksista Yhdysvaltojen pakotteiden uudelleen aloittamisen jälkeen, mutta tiedustelupalvelut arvioivat, että Iranissa mahdollisesti tuotetut ydinkärjet pystyvät varustamaan kaikki ballistiset ohjukset. jonka halkaisija on vähintään 4,1 m, muun muassa Shahab-3. Huomaa, että koalitiotukikohtien hyökkäyksen aikana vastatoimena kenraali Soleimanin tappaneelle, tarkkailijat olivat yllättyneitä Iranin ballististen ohjusten tarkkuus todettu.

shahab 3 MRBM 2 Defense News | Ydinaseet | Pelotevoimat
Shabab-3-ohjus on ballistinen ohjus, jonka kantama on arviolta 1000-1300 km.
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Ydinaseet | Pelotevoimat

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

[/ Arm_restrict_content]
- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit