Yhdysvaltain armeija paljastaa Black Hawkin korvaavan ohjelman suuret tavoitteet

Olemme jo esittäneet jo useaan otteeseen FLRAA-ohjelman Futur Long Range Assault Aircraft -koneelle, joka on tarkoitettu korvaamaan Yhdysvaltain armeijan UH-60 Black Hawk -ohjaushelikopterit ja joka on integroitu Futur Vertical Lift hattuohjelmaan, joka on yksi pilareista. suuren ohjelman "Big 6". Jos tiesimme, että odotettu suorituskyky, erityisesti nopeuden suhteen, ylitti selvästi kiertolentokoneiden nykyisen suorituskyvyn, Yhdysvaltain armeijan viranomaiset ovat nyt yksityiskohtaisemmin heidän tavoitteensa, ja vähiten mitä voidaan sanoa on, että termiä "kunnianhimo" ei ole anastettu!

Nykyään ohjaushelikopteri, jonka ensisijainen tehtävä on aseistettujen sotilaiden kuljetus ilmassa oleviin hyökkäysoperaatioihin, toimii välillä 260–280 km / h, ja huippunopeus on harvoin yli 300 km / h. Yhdysvaltain uuden armeijan lentokoneen on kestettävä 280 solmun eli melkein 520 km / h matkanopeus. Huomaa, että tämä nopeus on suurempi kuin monien liikennelentokoneiden, jotka on varustettu potkurimoottorilla, kuten CN-235, jonka matkanopeus on 250 solmua (450 km / h).

Caiman Tiger Uutiset Puolustus | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Ranskan armeijan palveluksessa olevan eurooppalaisen kaimanin (etualalla) suorituskyky on selvästi alhaisempi kuin FLRAA-ohjelman tavoitteena
[Armelse]

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit