Iranin ohjusten tarkkuus luottaisi Venäjän GLONASS-järjestelmään

- Mainonta -

Iranin iskujen tarkkuus Irakin tukikohdissa 8. tammikuuta yllättynyt monista sotilasasiantuntijoista. Mukaan Israelin sivusto DebkaFile.com, joka on erikoistunut tieto- ja geopolitiikkakysymyksiin, tämä tarkkuus olisi saavutettu Venäjän GLONASS-paikannusjärjestelmän, joka vastaa amerikkalaista GPS-järjestelmää, ansiosta. Useiden sotilaallisiin lähteisiin viittaavien venäläisten sivustojen mukaan Teheran olisi tosiaankin integroinut tämän paikannusjärjestelmän ballistisiin ohjuksiinsa antamalla niille noin 10 metrin tarkkuuden, mikä vastaa hyökkäyksen jälkeen tehtyjen satelliittikuvien havaintoja. .

Toistaiseksi sekä amerikkalaiset että israelilaiset tiedustelupalvelut eivät pysty selvittämään, onnistuivatko iranilaiset insinöörit integroimaan tämän tekniikan yksin vai saivatko ne apua Moskovalta. Mutta vaikka 17 laukaistusta 19 ohjuksesta on saavuttanut tavoitteensa, tämä odottamaton tarkkuus muuttaa yleensä uhkaa, jota Iranin ballistinen voima voi edustaa, mutta myös sen kykyä kostaa, jos maa joutuu suoran hyökkäyksen kohteeksi.

iskeä irakiin 1 Puolustusuutiset | Strategiset aseet | Irakin konflikti
Israelin paikan mukaan Iranin ballististen ohjusten tarkkuus on alle 10 m, mikä vastaa 8. tammikuuta tapahtuneen hyökkäyksen aikana havaittuja vaikutuksia.
[Armelse]
LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Strategiset aseet | Irakin konflikti

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

[/ Arm_restrict_content]
- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit