Yhdysvaltain avaruusjoukot voisivat käyttää tuhat satelliittia vuoteen 2026 mennessä

Tiedämme nyt vähän enemmän keinoista että Yhdysvaltain uudet avaruusjoukot aikovat olla, ja nämä ovat vain mahtavia! Pentagonissa toissapäivänä pidetyssä konferenssissa Avaruuskehitysvirasto Derek Tournear on paljastanut aikovansa ottaa käyttöön useita kymmeniä uudentyyppisiä armeijan satelliitteja jo vuonna 2022, lähes 1000 2026 satelliitin kapasiteettiin vuodesta XNUMX. Luvut, jotka vaikuttavat vertaansa vailla sotilasohjelmaa, mutta jotka merkitsevät todellisuus radikaalisti uusi käsitys sotilastilasta.

Perinteisesti sotilaalliset viestintä- ja valvonta-satelliitit - etenkin ohjusten torjunta - on sijoitettu geostationaariselle kiertoradalle, matala kiertorata on pikemminkin varattu tiedustelusatelliiteille. Geosynkronisella kiertoradalla maailmanlaajuinen peitto kestää vain kourallisen satelliiteja, yleensä välillä neljästä kahteentoista. Tällaiset satelliitit ovat kuitenkin erityisen suuria, ja siksi niiden kehittäminen, rakentaminen ja korkealle kiertoradalle asettaminen on erittäin kallista mistä he voivat toimia useita vuosikymmeniä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Viestintä- ja puolustusverkot | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit