Naval Groupin Scorpene-sukellusvenehypoteesi Filippiineillä selkeytyy

Viimeisen 20 vuoden aikana merivoimien käyttämien sukellusveneiden lukumäärä Kaakkois-Aasian maissa on lähes nelinkertaistunut. Tämä on johtanut joihinkin maihin, jotka eivät tähän mennessä ole käyttäneet tällaista alusta, haluamaan hankkia nopeasti tämä kapasiteetti ja siten nämä alukset. Näin on Filippiineillä, jotka artikkelin latribune.fr, olisi yhä enemmän kiinnostunut hankkimaan 2 Scorpene-sukellusvenettä Ranskan merivoimien ryhmältä.

Tiedot eivät ole uusia, koska jo mainitsimme heinäkuussa 2019 tämän kiinnostuksen, jonka Manilan viranomaiset ovat merkinneet ranskalaisille upotettaville. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että nyt asiat ovat selkeämpiä, koska Filippiinien tasavallan puolustusministeri kenraali Delfin Lorenzana allekirjoitti 27. marraskuuta 2019 puolustusyhteistyömuistion ranskalaisen kollegansa Florence Parlyn kanssa. uuden vierailun yhteydessä Pariisiin. Vierailu, jonka aikana Naval Group olisi lähettänyt sille virallisen tarjouksen 2 Scorpene-sukellusveneen rakentamisesta Ranskaan sekä teknologian siirrosta Filippiinien teollisuudelle. 2 Scorpenen lisäksi kenraali Lorenzana olisi kiinnostunut myös 2 OPV-offshore-partioveneiden hankinnasta, ja Naval Groupin ja Pirioun yhteisyritys Kership lähetti tarjouksen tästä aiheesta. tällä verkkotunnuksella.

Scorpene News Defense | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Merivoimien ryhmän Scorpene on jo viety Chileen, Malesiaan, Brasiliaan ja Intiaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit