Ranskan merivoimat palkkaavat tänä vuonna 16 Dauphin- ja H160M-helikopteria

joka artikkeli julkaistiin päivälehdessä Ouest-France, saamme tietää, että Ranskan laivasto saa vuonna 2020 ensimmäiset käytetyt Dauphin-helikopterit, jotka vuokrataan tilaisuutta varten DCI: n ja Heli-Union -yhtiöiden väliselle konsortiolle. Tämä 10 vuoden sopimus ilmoitettiin 3. joulukuuta 2019, ja se koskee 12 Dauphin-helikopteria, jotka on hankittu käytettyinä yrityksiltä, ​​jotka toteuttavat niitä offshore-alan öljy-yhtiöiden hyväksi Afrikka. HeliDax tarkistaa ne aiemmin, uudenaikaistaa ja mukauttaa Ranskan laivaston erityistarpeisiin, ja ne korvaavat Alouette III: n ja Lynxin, jotka ovat edelleen palveluksessa merivoimien ilmailussa merentakaisilla palvelevilla valvontalaitteilla, PHA-helikoptereilla, Charles de Gaullen lentotukialus ja tankkausalukset. He myös aseistavat välittömän hyökkäyssuunnitelman valtion joukkojen hyväksi terrori-iskun sattuessa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit