Avaruuspuolustuskomennon luominen Japanissa

Yhdysvaltojen avaruusjoukkojen virallisen perustamisen jälkeen 20. joulukuuta 2019 tai Ranskan ilmavoimien avaruusjoukkojen 9. tammikuuta perustamisen jälkeen on nyt Japanin vuoro. ilmoittaa avaruuspuolustusyksikön perustamisesta, kuten Associated Press Mari Yamaguchi raportoi. Japanin pääministeri Shinzo Abe kertoi maanantaina, että uusi yksikkö on toiminnassa vuoteen 2022 mennessä suojelemaan maata kaikilta avaruusuhilta tiiviissä yhteistyössä Yhdysvaltojen avaruusjoukkojen kanssa, joiden odotetaan nousevan huomattavasti seuraavat neljä vuotta.

Avaruusalueen operaatioyksikkö aloittaa toimintansa Japanin itsepuolustusvoimien (JASDF) puitteissa huhtikuusta alkaen ja pääkonttori on perustettu Fuchu, Tokion länsipuolella. Alun perin odotetaan työskentelevän noin 2022 ihmistä, mutta henkilöresurssien odotetaan kasvavan nopeasti vuoden XNUMX loppuun mennessä.

h3 main 001 Analyysi Puolustus | Ohjuspuolustus | Vakoilua
Japanilla on täysi valikoima avaruusaluksia, jotka kykenevät sijoittamaan raskaita geostationaarisia satelliitteja, mutta tarvittaessa myös pienten sotilasatelliittien tähdistöjä matalalla kiertoradalla.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Ohjuspuolustus | Vakoilua

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.Lataa tämä artikkeli .pdf-muodossa

[armelse] Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille [/ arm_restrict_content]

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit