DGA ilmoittaa tilauksesta 54 Griffons MEPAC -laitetta, joka on varustettu 120 mm 2M2R-laastilla

joka lehdistötiedote julkaistu 24. tammikuuta, GME Scorpion - Nexteristä, Arquuksesta ja Thalesista koostuva hetkellinen yritysryhmä - ilmoitti, että DGA oli ilmoittanut heille 30. joulukuuta 2019 uudesta hyväksynnästä SCORPION-ohjelman sopimukseen. Tämä merkintä liittyy tilaukseen odotettavissa viime kesänä 54 Griffon-monijärjestelmässä olevaa panssaroitua ajoneuvoa, jotka on varustettu kantamaan 120 mm raidallinen laasti ruumassa. Lisäys mahdollistaa siten nykyisen sotilasohjelmalain mukaisen 1872 SCORPION-ajoneuvon tavoitteen saavuttamisen.

Tämä uusi Griffonin muunnos on nimetty MEPAC, sulautetulle laastille kosketustukea varten, kyseessä oleva laasti on Thalesin 2R2M. Todellinen kansainvälinen menestys ja taistelussa jo todistettu, tämä uuden sukupolven laasti on suunniteltu kuljetettavaksi moottoriajoneuvoissa. Näin se varustaa Saudi-Arabian M113-ajoneuvoilla, Italian 8 × 8 Freccialla, Malesiassa tela-alustaisilla ajoneuvoilla ja 8 × 8 yhdessä Turkin tai Omanin sulttaanikunnan kanssa. VAB-perusteella. 2R2M: stä johdettu versio, Dragon Fire, varustaa myös USMC: n LAV-25-aluksella tai Humveen hinattuna. Valmistautuessaan Griffon MEPAC -sopimukseen armeija testasi myös MEPAC: n olosuhteisiin muunnetulla 6 × 6 VAB: lla.

DCV9bBEXgAEbdnt Analysis Defense | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
6 × 6 VAB on erityisesti muunnettu, jotta aluksella oleva 2M2R voidaan testata käyttöolosuhteissa. Jos jokin VAB 4 × 4 olisi toimitettu 81 mm: n laastilla, armeija käyttää nyt vain hinattavia laasteja.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit