Le Rafale sai päätökseen testauskampanjansa Suomessa

- Mainonta -

Euroopassa, Rafale on mukana kahdessa kansainvälisessä kilpailussa, jotka molemmat tähtäävät F/A-18C/D Hornettien korvaamiseen. Kun Sveitsi, joka arvioi Rafale Viime kesänä Payernen tukikohdassa oli siksi Suomen vuoro kutsua Dassault esittelemään omansa Rafale kotipaikka Tampere-Pirkkala osana HX-kilpailua. Tämä arviointi seuraa Eurofighterin arviointia Typhoon ja edeltää Saab Gripen E:tä, joka alkaa huomenna. Myöhemmin Suomen ilmavoimat saavat F-35:n Lockheed Martinilta ja myöhemmin F/A-18E/F Super Hornetin Boeingilta.

Siksi on 20. tammikuuta, että kaksi Rafale ovat saapuneet Suomeen, ja heidän paluutaan Ranskaan odotetaan tänään. Nämä ovat kaksi kaksipaikkaista Rafale B nro 354 ilmavoimien ja Rafale B nro 301, jota DGA ja Dassault Aviation käyttävät uusimpien lentokonestandardien kehittämiseen. Nämä ovat siis a priori samoja laitteita kuin ne, jotka oli otettu käyttöön Sveitsissä. Molemmat ovat F3R-standardin mukaisia, nykyään toiminnassa Ranskan armeijassa, mutta nro 301 näyttää sisältävän koelentokoneelle ominaisia ​​elementtejä ja edustavat tiettyjä toimintoja, joita parhaillaan kehitetään F4-standardia tai tiettyjä ulkomaisia ​​asiakkaita varten.

Le Rafale testeissä Suomessa Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Le Rafale tuntee Suomen hyvin, koska hän on tehnyt siellä osan sertifiointikampanjoidensa testeistä

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit