Saksa peruutti MQ-4C Triton -herrostinten tilauksen Global 6000 -lentokoneiden hyväksi

Uutiset yllättivät jopa tarkkaavaisimmat PEGASUS-tiedoston tarkkailijat (Saksan pysyvä lentoturvajärjestelmä). Mukaan DefenseNews viitaten virallisiin saksalaisiin lähteisiin, Berliini olisi peruuttanut päätöksensä ostaa neljä HALE (High Altitude, Long Endurance) MQ-4C Triton -droonia amerikkalaiselta Northrop-Grummanilta. Sopimusta, jonka arvo on 2,5 miljardia dollaria, ei lopulta allekirjoiteta, sillä saksalainen valinta näyttää olevan kanadalaisen Bombardierin Global 6000 -liiketoiminnan erikoisvariantin sijaan.

Tämä ilmoitus, jos se vahvistetaan, sulkee Q-4 Global Hawk / Triton -sarjan uskomattoman sarjan Saksassa, joka aloitettiin lähes 20 vuotta sitten ja joka on jo maksanut yli 700 miljoonaa euroa Saksan puolustukselle ilman, että että yksi laite ei ole koskaan toiminnassa. Jos Berliini kuitenkin kääntäisi lopullisesti sivun Global Hawk / Triton -sivulla, PEGASUS-ohjelma ei olisi vielä oikeasti metsästä.

sisältö dam mae online-artikkelit 2014 12 global hawk 18. joulukuuta 2014 Uutiset Puolustus | Saksa | Awacs ja elektroninen sodankäynti
RQ-4 Global Hawk on vertailukohde HALE-alusta Yhdysvalloissa. Ilma-alus on toiminnassa USAF: ssä ja Naton sisällä, ja sen ovat valinneet Japani ja Etelä-Korea. Yhdysvaltain laivasto ja Australia valitsivat merivoimien muunnoksen MQ-4C.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Awacs ja elektroninen sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit