Venäjä esittelee ilmatorjuntajärjestelmän Pantsir seuraavat muutokset

Venäjän Pantsir-S: n lähialueen ilma- ja ohjustorjuntajärjestelmä on ollut viime vuosina merkittävä kaupallinen menestys Venäjän puolustusteollisuudelle.Se on viety 11 maahan, mukaan lukien Oman, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja viimeksi Serbia. Naton tunnistamana SA-22 vinttikoiraksi järjestelmää on käytetty laajasti Syyriassa vuodesta 2015 lähtien käyttöön otetun Venäjän infrastruktuurin ja erityisesti Hmeimimin lentotukikohdan suojelemiseksi, joka on Syyrian demokraattisten voimien useiden hyökkäysten kohde. Daeshista.

Ensimmäiset raportit viittasivat järjestelmän tehottomuuteen, mutta näyttää siltä, ​​että viimeaikaiset muutokset ovat muuttaneet peliä, ainakin La Défensen pääsuunnittelijan Valery Sluginin TASS-toimistolle antaman haastattelun mukaan. ilmatyö Shipunovin suunnittelutoimistoissa, Rostecin tytäryhtiössä. Pantsiriä olisi todellakin muutettu kyetäkseen havaitsemaan kevyitä droneja, joiden havaittavuus on heikkoa, kuten syyrialaisten taistelijoiden käytössä. Jos alun perin jälkimmäiset käyttivät 12 minipommilla raskaasti ladattuja, helposti havaittavia droneja, niistä kehittyi nopeasti droneja, joissa oli vain 2 minipommia ja jotka liikkuvat pienellä nopeudella. Tämä todennäköisesti selittää kertomuksessa, jossa mainittiin Pantsirin kohtaamat vaikeudet droonien erottamiseksi alueella olevista lintuista. Kun muutokset oli tehty ja henkilöstö koulutettu käsittelemään tätä uhan kehitystä, järjestelmä näytti löytäneen odotusten mukaisen tehokkuuden, ja olisi poistanut yli 100 droonia lukuisten hyökkäysten aikana Hmeimimiin, joista viimeisin tapahtui 19. tammikuuta.

Pantsir S2 Defense News | CIWS ja SHORAD | Syyrian konflikti
Pantsir-SM vastaanottaa uusia laajennetun kantaman 57E6M-E-ohjuksia

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | CIWS et SHORAD | Conflit Syrien

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit