Belgiassa tutkitaan vielä 14 ylimääräisen F-35: n hankintaa

Belgian päivälehden mukaan Le Soir, Belgian puolustus harkitsisi mahdollisuutta hankkia jopa 14 F-35A: ta jo tilaamien 34 lentokoneen lisäksi. Tämä poliittisten viranomaisten edelleen relativisoima hypoteesi perustuisi ennen kaikkea Naton pyyntöön, jonka mukaan 48 nykyaikaista taistelijaa tarvitaan, jotta Bryssel voi noudattaa sitoumuksiaan allianssissa, kun jännitteet jatkuvat. kasvaa Venäjän kanssa.

Analysoidessaan tilannetta Laurent Lagneau Opex360-sivustolta mainitsi myös tänä aamuna a tilintarkastustuomioistuimen editoiva kertomus Belgia viittaa Air-komponentin kunnianhimoisen tason jatkuvaan laskuun, vaikka se toteaa "epäsuotuisan kehityksen yleisessä turvallisuusympäristössä". Yksityiskohtaisesti tässä asiakirjassa käsitellään ennen kaikkea vaikeuksia, joita Belgian ilmavoimat ovat kohdanneet tänään, kun ne kamppailevat noudattamaan operatiivista sopimustaan ​​(32 hävittäjää pysyvästi käytettävissä), vaikka se kohdistaa 54 F-16: n laivaston.

F35 alankomaat puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet | Belgia
Kaksi hollantilaista F-35A: ta testataan Yhdysvalloissa. Alun perin suunniteltiin 85 lentokonetta, ennen kuin ohjelmakustannusten räjähdys laski tilauksen 37 ja sitten 46 yksikköön.

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Belgia

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

  1. […] Belgian viranomaiset ilmoittivat lokakuussa 2018 ostavansa 34 F-35A-taistelulentokonetta amerikkalaiselta Lockheed-Martinilta korvatakseen sen F-16-lentokoneen, mikä vastaa hollantilaisten valintoja, sillä Amsterdam on tilannut 2013 lentokonetta. tyyppiä vuonna 37, muoto, joka kasvaa tänään 52 lentokoneeseen ja joka voi hyvinkin jatkaa kasvuaan nyt, kun Alankomaiden viranomaiset ovat sitoutuneet lisäämään puolustusponnistelunsa 2 prosenttiin BKT:sta. Michelin hallituksen vuonna 2018 tekemä päätös, joka johtui suurelta osin Naton ja Flanderin puolustusministerin Steven Vandeputin intensiivisestä lobbauksesta, ei ole kuitenkaan koskaan lakannut herättämästä kiistoja eri puolilla maata, erityisesti useiden belgialaisten toistuvasti kyseenalaistamista. kansanedustajat. Ja aiemmin tällä viikolla Brysselin lehdistössä julkaistut paljastukset herättävät todennäköisesti uuden protestiaallon, kun maa ihmettelee mahdollisuutta tilata lisälaitteita. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit