Japani paljastaa tulevan FX-hävittäjän… ja herättää monia kysymyksiä

Viime joulukuussa Japanin puolustusministeriö (MoD) muutti taistelulentokoneohjelmansa nimen Future Fighterista FX: ksi, mikä symboloi symbolisesti uuden lentokoneen kehitysvaiheen alkua. Jane's-kollegojemme mukaan ministerin tulisi muodostaa vuoden loppuun mennessä kehys, joka sallii valuuttakurssien kehittämisen yhteistyössä ulkomaisen kumppanin kanssa. Ensimmäinen esimerkki tulevasta lentokoneesta paljastettiin tilaisuutta varten, ja siinä esitettiin runko, joka muistuttaa F-22: ta, kun taas siipi / hännän kokoonpano muistuttaa pikemminkin ranskalais-saksalaisen FCAS-ohjelman NGF: ää.

Tämän uuden lentokoneen pitäisi aloittaa liikennöinti JASDF: n (Japanin ilmapuolustusvoimat) kanssa 2030-luvun puolivälissä ja korvata siten F-2A, viimeinen Japanissa suunniteltu hävittäjä F-16C-pohjalta. Jane'sin mainitseman tulevan kehitysaikataulun pitäisi mahdollistaa ensimmäisen lentokoneen toimittaminen ennen F-2: n poistumisen alkamista. Tämä vaatimus F-2: n korvaamiseen asettaa kuitenkin kyseenalaiseksi tulevan lentokoneen roolin ja ohjelman historian.

hävittäjä f 15 japan Defense Analysis | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
F-35: n saapuessa laivojen vastaisten F-2: iden korvaaminen näyttää olevan paljon alhaisempi prioriteetti kuin parhaillaan nykyaikaistettavien F-15C: n ilman ylivoima.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.Lataa artikkeli pdf-muodossa

Toiminta varattu ammattimaisille tilaajille

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit