Venäläiset jalkaväen taistelusäiliöt on pian varustettu 57 mm: n aseella?

Uuden sukupolven venäläiset panssaroidut jalkaväen taistelukoneet se tulee palveluun vuosina 2020-2021. Se koostuu kolmesta panssaroidusta ajoneuvosta: 3 tonnin tela-alustainen T15-armada, 55-tonninen tela-alustainen Kurganet 25 ja Boomerang 30-tonnisesta 8 × 8-versiosta. Tähän asti nämä 25 panssaroitua ajoneuvoa oli varustettu Epoch-tornilla, jossa oli 3 mm: n pääase, 30 mm: n konekivääri ja kaksi tornia neljälle Hornet-EM-tyyppiselle panssarintorjuntaohjukselle. Mutta tämä kokoonpano voidaan pian korvata uudella automaattisella tornilla AU-7,62M, jonka suunnittelutoimistot Burevestnik Central Research Institute on suunnitellut, joka on panssaroitujen ajoneuvojen valmistukseen erikoistuneen Uralvagonzavod-yhtiön tytäryhtiö.

Joka tapauksessa tämä on Burevestnikin toimitusjohtaja Georgy Zakamennykh puhuu Tass Agencelle DefExpo 2020 -tapahtuman aikana, jota pidetään tällä hetkellä Intiassa. Mutta tämä hypoteesi kiinnitti myös huomion Venäjän henkilöstö, joka oli jo ilmaissut kiinnostuksensa uuteen torniin, ja tämän uuden aseen suorituskyky.

57mm T15 Armata Turret Defense Uutiset | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Venäjän federaatio
Lähikuva T220 Armata -kiinnitetyssä AU-15M-tornissa. Huomaa kaksi Ataka-B-ohjuketta torni oikealla puolella.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Venäjän federaatio

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit