Yhdysvaltain laivaston Growler hallitsee kahta muuta hävittäjää

Yhdysvaltain merivoimat ilmoittivat äskettäin käyttäneensä kahta miehittämätöntä EA-18G-Growler-hävittäjää, jälkimmäistä ohjaamassa kolmannen Growler-miehistön miehistö. Neljä lentoa, jotka toteutettiin vuoden 2019 lopussa, merkitsee todellista ensimmäistä, aluksella ei ole mitään metsästäjää, joka olisi aikaisemmin suorittanut muodostuneen itsenäisen lennon, vielä vähemmän lennossa olevan toisen lentokoneen ohjaamana. Ennen kaikkea tekninen testi, tämä mielenosoitus paljastaa Yhdysvaltain laivaston lentotoiminnan tulevaisuuden.

Yhdysvaltain merivoimat ovat muuttaneet yhteistyössä Boeingin kanssa kolme Growlerin kaksipaikkaista hävittäjää. Nämä Super Hornetista johdetut laitteet on suunniteltu sähköistä sodankäyntiä varten, ja niissä on perustunnistimet, viestintäjärjestelmät ja erityisen edistyneet tietokoneet. Näitä kolmea laitetta olisi siten muunnettu avoimen digitaalisen arkkitehtuurin tukemiseksi. Jälkimmäinen tarjoaa enemmän joustavuutta tietokoneilleen, jolloin ilma-alus voi toimia sekä itsenäisesti että etäyhteydessä, samoin kuin vankat tietolinkit.

EA18 Growler Analysis Defense | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
EA-18G on ainoa ilma-alus, joka on erityisesti tarkoitettu sähköiseen sodankäyntiin Yhdysvaltojen joukkojen palveluksessa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit