Naval Group valitsi "Make In India" -ohjelman parhaan teollisen kumppanin

Puolustusteollisuus on kiinnostunut hinnasta ja itsensä onnittelusta. Mutta jotkut hinnat sanovat enemmän kuin toiset. Tämä pätee Intian viranomaisten myöntämään parhaaseen ulkomaiseen OEM-malliin, joka tukee Intiassa -merkintää DefExpo-messujen yhteydessä, joka järjestetään tällä hetkellä lähellä Lucknow'n kaupunkia 200 km itään New Delhi. Ja tänä vuonna tämä palkinto on ranskalaisen Naval Groupin kunniamerkki, joka koskee P75 Kalvari -hyökkäys sukellusveneohjelmaa, josta kaksi yksikköä kuudesta on jo toimitettu Intian laivastolle. .

P75-ohjelma on osa kattavaa ohjelmaa, jonka tarkoituksena on hankkia teolliset taidot kehittää ja rakentaa itseliikkuvia tavanomaisia ​​sukellusveneitä Intiassa. Aluksi se liittyi 24 yksikköön, minkä jälkeen se jaettiin kahteen ohjelmaan, P2, joka koski kuutta alusta tavanomaisella käyttövoimalla, ja P75i, joka koski 6 alusta, jotka oli varustettu anaerobisella propulsiolla. Ranskalainen DCNS, josta tuli myöhemmin Naval Group, yhteistyössä Thalesin ja Intian telakoiden Mazagon Dock Limited kanssa, voitti P75-sopimuksen vuonna 6.

INS Kalvari lähetetty telakkaan laskeutumaan pinnalle Naval Dockyardiin Mumbai Defense News | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Puolustuslaitoksen viestintä
INS Kalvari käynnistettiin 27. lokakuuta 2015 Mazagon Dock -telakoilla

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit