Rooma oli valmis voittamaan Kairossa Ranskan ja Egyptin puolustusyhteistyön raunioilla

Viime viikon alussa Italian lehdistö paljasti, että Egyptistä neuvoteltiin kahden viimeisen italialaisen FREMM-GP-fregatin, F598 Spartaco Schergat ja F599 Emilio Bianchi, hankkimiseksi. sisään analyysimme aiheesta, olemme vedonneet teollisiin, diplomaattisiin ja operatiivisiin logiikoihin, joista tällainen hankinta voisi johtua, mutta muistutimme, että tällaiset neuvottelut ovat määritelmänsä mukaan pitkiä ja epävarmoja.

Kuitenkin viime viikonloppuna Italian puolustus Twittersphere innostui jälleen mainitsemalla mahdollisen yli 9 miljardin euron suuruisen megasopimuksen, joka olisi kahden ensimmäisen FREMM:n lisäksi neuvoteltavana Rooman ja Kairon välillä lisäaluksista, taistelulentokoneista ja jopa satelliitti. Tarkemmin sanottuna Egypti neuvotteli neljän ylimääräisen fregatin hankinnasta, XNUMX lisenssillä rakennettavasta partioveneestä, mutta myös kahdesta Eurofighter-lentueesta. Typhoon, määrittelemätön määrä M346-koulutuslentokoneita sekä satelliitti. Tiedot julkaistiin alun perin talouslehden kirjallisessa versiossa Il Sole 24 malmi, jo julkaistujen tietojen lisäksi Aloita lehti, ja olisi edelleen hajanaista sanottuna.

FREMM Italian puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Ennen kuin harkitaan yli 9 miljardin euron suuruista megasopimusta, Egyptin on jo konsolidoitava kahden viimeisen italialaisen FREMM-kaupan osto.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit