Yhdysvaltain kevyt panssaroitu tiedusteluohjelma voi olla uudestisyntynyt erityisjoukkojen ansiosta

Vuodesta 2001 lähtien länsivoimien ilmakampanjat ovat keskittyneet lähinnä sulkevan ilmatukitoimen (CAS) ja häiriöiden vastaisen toiminnan (COIN) operaatioihin, joiden ansiosta ilmavoimat ovat jättäneet yhä enemmän huomiotta operatiivisen spektrin huipun, joka heistä puuttuu niitä tänään. Ironista kyllä, pitkäaikaisten sotilasoperaatioiden kustannukset Afganistanissa, Irakissa tai Afrikassa yhdessä sotilasbudjettien jatkuvan leikkaamisen kanssa 1990-luvulta lähtien eivät ole mahdollistaneet kehittää uusia keinoja, jotka todella soveltuvat operaatioiden toteuttamiseen. CAS / COIN -operaatiot. Yhdysvalloissa kuten Euroopassakin, ilmavoimat on nivelletty taktisten keskitason lentokoneiden ympärille, joita on asteittain modifioitu asymmetristen operaatioiden suorittamiseksi. Yleiskoneet, jotka eivät todellakaan pysty kunnostautumaan tai CAS-taistelussa tai erittäin voimakkaassa taistelussa.

Kaksi vuosikymmentä ensimmäisen tarpeen ilmaisemisen jälkeen ja yksitoista vuotta ohjelman käynnistämisen jälkeen USAF on päättänyt lopettaa LAAR-tiedustelu- ja kevyen hyökkäyksen lentokoneiden hankkimisohjelman (Light Attack / Armed Reconnaissance). tai LAS (kevyen ilman tuki), kun Pentagonin budjettiarvio tilikaudelle 2021. Samassa asiakirjassa kuitenkin täsmennetään, että Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen johto USSOCOM vaatii vuodelle 2021 100 miljoonan dollarin budjettia viiden lentokoneen (75 suunnitellusta) hankinta Armed Overwatch -ohjelmasta, LAAR-ohjelman SOCOM-variantti. Talousarvio, joka kuitenkin on vielä hyväksyttävä kongressin toimesta.

AT6B Wolverine Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
AT-6 ahma tarjoaa Textron / Beechcraft. Se on laite, joka on johdettu sveitsiläisestä PC-9-harjoituksesta

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Aviation d'entrainement et d'attaque | Budgets des armées et effort de Défense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit