9 kuukauden nopean kasvun jälkeen Meta-Défense julkaisee yritystarjouksensa

- Mainonta -

Meta-Defense puolitti 10. helmikuuta 2020 virstanpylvään 9 kuukauden olemassaolo, 9 kuukautta voimakasta kasvua ja äärimmäistä tiheyttä. Palvelun yleisö on keskimäärin kaksinkertaistunut joka toinen kuukausi sen luomisesta lähtien, ja nyt olemme keskimäärin yli 3500 vierailijaa päivässä, mukaan lukien 1500 XNUMX mobiilisovelluksen kautta, ja 10.000 XNUMX artikkelia päivittäin. Mobiilisovellusta käyttävät yli 3000 ihmisiä Ranskassa, Euroopassa ja muualla maailmassa, ja yli 90% niistä muodostaa yhteyden vähintään kahdesti viikossa. Kun on kyse sosiaalisista verkostoista, LinkedIn-tilin 30 XNUMX tilaajan lisäksi Meta-Defense on ylittänyt 10.000 XNUMX Facebook-seuraajaa. Vain 9 kuukaudessa Meta-Defense on asettanut itsensä merkittäväksi toimijaksi puolustusalan tiedoissa Ranskassa, mutta myös Euroopassa.

Ensimmäisten kuukausien aikana havaittua kansainvälistä menestystä ei todellakaan voida kiistää, koska 35% käyttäjistä muodostaa yhteyden Ranskan ulkopuolelle, mukaan lukien 15% Saksasta, Espanjasta, Italiasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Kreikasta, 10% ranskankielisistä maista Belgia, Sveitsi ja Kanadaja 10% muusta maailmasta. Myös tilaajien määrä kasvaa nopeasti, erityisesti tyytyväisyyden suhteen opiskelijatilaus, joka kokoaa yli 25% tilaajista suorat tilaukset (pois lukien yritystilaukset).

Meitä pyydetään usein opiskelijoilta, sotilailta tai BITD: n yhdistysten tai yritysten jäseniltä, ​​jotka haluavat tietää, onko heidän "yritykselleen" erityisalennuksia. Tästä syystä käynnistämme tänään'YRITYS tarjous.

- Mainonta -

Konkreettisesti CORPORATE-tarjous antaa yritykselle mahdollisuuden tarjota jäsenilleen tai työntekijöilleen erityisiä ja houkuttelevia hintaehtoja Meta-Defencen tilaamiseen. Tilauksen tyyppi ja määrä alennus, joka voi ylittää 80%, vaihtelee yrityksen luonteen ja ihmisten lukumäärän mukaan, joille tätä erikoistarjousta tarjotaan. Toteutus on yksinkertainen ja nopea (alle 24 tuntia), rekisteröintikoodin ja erillisen rekisteröintisivun avulla, joka riittää kommunikoimaan jäsenille, joista jokainen voi myöhemmin päättää haluavansa tehdä tämän tilauksen vai ei . Rekisteröityjen tilaajien lukumäärää ei vaadita. Niille yrityksille, jotka sitä haluavat (ja joilla on keinot ja legitiimiys), on mahdollista asettaatilaus tilaus.

Napsauta tätä saadaksesi selville CORPORATE-tarjouksen yksityiskohtaisesti

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit