Ensimmäiset 4 Yhdysvaltain laivaston LCS-korvettia poistetaan käytöstä

- Mainonta -

Yhdysvaltojen sotilastalousarviota vuodelle 2021 koskevien Pentagonin pyyntöjen julkaiseminen tarjoaa paljon ajatuksia ja monia "yllätyksiä", jotka osoittavat Yhdysvaltojen strategisen käsityksen syvällisen kehityksen tulevina vuosikymmeninä. Näiden pyyntöjen joukossa yksi upeimmista on Yhdysvaltain laivaston pyyntö 4 ensimmäisen yksikön vetäytyminen Littoral Combat Ship -ohjelmasta, alukset, jotka ovat olleet käytössä vain 6–12 vuotta.

Littoral-taistelulaivat, jotka esiteltiin lanseerauksensa nykyaikaisen ja modulaarisen taistelulaivamallin muodossa, ovat osoittautuneet täydelliseen sukuun niiden liian kunnianhimoisten ja huonosti suunniteltujen ohjelmien kanssa, jotka ovat ilahduttaneet amerikkalaisia ​​valmistajia viimeisten 20 vuoden ajan. . Jaettuina kahteen luokkaan, Lockheed-Martinin suunnittelema Freedom-luokan 3000 tonnin yksirunkoinen ja General Dynamicsin suunnittelema Independence-trimaraaniluokka 2800 tonnia, näiden nopeutta ja rannikkotoimintaa varten suunniteltujen korvettien oli sallittava. moduuleja, mukautumaan useisiin tehtäviin, suvereniteetista sukellusveneiden vastaiseen tai miinasotaan. Valitettavasti kävi nopeasti ilmi, että nämä tavoitteet olivat liian suuria, ja modulaarinen ulottuvuus hylättiin, kun taas aluksen hinta nousi rakentamisen aikana 250 miljoonasta dollarista yli 700 miljoonaan dollariin.

LCS Independence News Defense | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Independence-luokan LCS: n erityinen kokoonpano jättää vähän tilaa lisälaitteiden ja aseiden asentamiseen.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit