Kuka aikoo hylätä Naval Group -yrityksen Australiassa?

Kolme viikkoa sitten Australian kansallisen tarkastusviraston tai ANAO: n raportti, joka vastaa Ranskan Cour des comptes -raporttia, antoi raportin, joka sisälsi useita kommentteja ja kysymyksiä Naval Group -ohjelman suunnittelusta ja 3 Shortfin Barracuda -sukellusveneen rakentaminen. Työväenpuolueen oppositio järjesti nämä raportit nopeasti poliittisena argumenttina, joka pakotti konservatiivihallituksen selvittämään ohjelman yksityiskohdat kahdesti. Mutta kaukana lopettamisesta sille näyttää siltä, ​​että tästä lähtien suuri osa Australian puolustusalan kysymyksiin erikoistuneesta lehdistöstä ottaa vastaan ​​aihetta nykyiseen ohjelmaan.

On sanottava, että SEA 1000 -sopimus oli Kockumsin merivoimien ryhmälle yksi viimeisistä merkittävistä sopimuksista, jotka voisivat pelastaa ryhmän keskipitkällä aikavälillä, johtuen kansallisten ennusteiden huomattavasta laskusta seuraavien kahden vuosikymmenen aikana. Kockums oli todellakin suunnitellut ja valmistanut kuusi Collins-luokan sukellusvenettä vuosina 6–1990. Nämä 2003 tonnin vedenalaiset alukset antoivat tyydytyksen Australian laivastolle, ja niillä on siten erinomainen maine maassa. . Ruotsalainen konserni suljettiin kuitenkin kolmesta kilpailuun valtuutetusta yrityksestä, koska se ei ollut suunnitellut sukellusveneitä 3300 vuoden ajan eikä ollut suunnitellut SEA 3 -ohjelman uuden luokan kokoista alusta.

Collins-sukellusveneet australia Defense News | Australia | Puolustuslaitoksen viestintä
Ruotsin Kockums suunnitteli 6 Collins-luokan sukellusvenettä ja rakensi Adelaidessa sijaitsevat ASC-telakat.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Australie | Communication institutionnelle défense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit