Kuka aikoo hylätä Naval Group -yrityksen Australiassa?

- Mainonta -

Kolme viikkoa sitten Australian kansallisen tarkastusviraston tai ANAO: n raportti, joka vastaa Ranskan Cour des comptes -raporttia, antoi raportin, joka sisälsi useita kommentteja ja kysymyksiä Naval Group -ohjelman suunnittelusta ja 3 Shortfin Barracuda -sukellusveneen rakentaminen. Työväenpuolueen oppositio järjesti nämä raportit nopeasti poliittisena argumenttina, joka pakotti konservatiivihallituksen selvittämään ohjelman yksityiskohdat kahdesti. Mutta kaukana lopettamisesta sille näyttää siltä, ​​että tästä lähtien suuri osa Australian puolustusalan kysymyksiin erikoistuneesta lehdistöstä ottaa vastaan ​​aihetta nykyiseen ohjelmaan.

On sanottava, että SEA 1000 -sopimus oli Kockumsin merivoimien ryhmälle yksi viimeisistä merkittävistä sopimuksista, jotka voisivat pelastaa ryhmän keskipitkällä aikavälillä, johtuen kansallisten ennusteiden huomattavasta laskusta seuraavien kahden vuosikymmenen aikana. Kockums oli todellakin suunnitellut ja valmistanut kuusi Collins-luokan sukellusvenettä vuosina 6–1990. Nämä 2003 tonnin vedenalaiset alukset antoivat tyydytyksen Australian laivastolle, ja niillä on siten erinomainen maine maassa. . Ruotsalainen konserni suljettiin kuitenkin kolmesta kilpailuun valtuutetusta yrityksestä, koska se ei ollut suunnitellut sukellusveneitä 3300 vuoden ajan eikä ollut suunnitellut SEA 3 -ohjelman uuden luokan kokoista alusta.

Collins-sukellusveneet australia Defense News | Australia | Puolustuslaitoksen viestintä
Ruotsin Kockums suunnitteli 6 Collins-luokan sukellusvenettä ja rakensi Adelaidessa sijaitsevat ASC-telakat.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Australia | Puolustuslaitoksen viestintä

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit