Airbus Helicopter sijoittaa H135: n Thaimaaseen ja kohdistaa muille Aasian markkinoille

Kaikkialla maailmassa lentonäyttelyt ovat tilaisuus ilmoittaa suurista sopimuksista ja näyttää kilpailun edessä vaikuttavat luettelot vuoden aikana myytyistä ja toimitetuista lentokoneista. Muu myynti voi kuitenkin vaikuttaa melkein anekdoottiselta johtuen kyseessä olevasta määrästä tai sopimuksen määrästä. Tämä ei välttämättä estä niitä saamasta strategista arvoa sekä myyjälle että hänen alkuperämaalleen. Ja näin on juuri Thaimaassa myytävien kuuden Airbus Helicopter H135 -helikopterin myynnin yhteydessä, joista ilmoitettiin Singaporen lentonäyttelyssä viime viikolla.

näin ollen, Thai Thai Air Force (RTAF) ostaa kuusi H135 kevyttä kaksimoottorista turbiinia jota käytetään vuodesta 2021 koulutusvälineinä, mukaan lukien Thaimaan tulevien sotilaslentäjien peruskoulutukseen. Airbusille tämä on Yhdestoista H135-armeijan asiakas, joka ei kuitenkaan viime aikoina onnistunut vakuuttamaan Yhdysvaltain merivoimia, jotka piti parempana italialaista monoturbiinia A.119 Koala.

BVP 7202 puolustusuutiset | Aasian ja Tyynenmeren alue | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita
Toisin kuin isoveljensä H145, joka varustaa Yhdysvaltain armeijan, H135 ei tiennyt vietellä Yhdysvaltain laivastoa, joka piti parempana yksimoottorista A.119: ta, joka on taloudellisempi koulutustehtävissä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Aasian ja Tyynenmeren alue | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit