F15 - F35 välillä Israel valitsee kaksi!

huolimatta noin 3,8 prosentin julkinen alijäämä vuonna 2019, Israelin armeijan viranomaiset ilmoittivat kahdesta uudesta tilauksesta hävittäjiä varten uusi F35i-laivue ja F15i-laivuetai 25 kutakin laitetta, yli 3 miljardin dollarin arvosta. Israelin ilmavoimat eivät kaukana päätöksestä, mutta näiden kahden lentokoneen suorituskyvyn yhdistelmä pystyy parhaiten vastaamaan alueen tuleviin haasteisiin.

Vuonna 2010 Israel teki ensimmäisen tilauksen 19 F35i: lle Yhdysvalloista, F35A: n version, joka kuljetti tiettyjä israelilaista alkuperää olevia elektronisia laitteita ja aseita. Toinen 14 lentokoneen tilaus tehtiin vuonna 2015, ja viimeiset 17 lentokonetta, jotka saavuttivat laivaston 50 F35i-tavoitteen, tilattiin vuonna 2016. IAF: lla on 20 F35i-linjaa, ja seitsemän uutta konetta toimitetaan vuonna 7, mikä mahdollistaa suunnitellun toisen laivueen toteuttamisen.

F15i Israelin puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
F15i: n tärkeä autonomia ja kantokyky ovat voimavara, jota IAF ei halua irrottaa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit