SCORPIONin avulla Ranskan armeija mullistaa taistelukykynsä kosketuksissa

Euroopan tärkeimmistä puolustusohjelmista Ranskan SCORPION-ohjelma on epäilemättä erittäin erityinen. Todella rakenteellisena se aikoo modernisoida perusteellisesti paitsi armeijan taktisten yksiköiden varustuksen myös opit.

Vuodesta 2018 auki ollut jonkinlainen eurooppalainen yhteistyö, Belgian CaMo-ohjelman kautta, SCORPION-ohjelmassa (Monipuolisuuden ja Info valorisatiON: n vahvistama COntact-synergia) sisältyy useiden uusien ajoneuvojen kehittämistä, laitteiden kunnostamista, mutta ennen kaikkea tietovalorisoidun taistelujärjestelmän, SICS: n, perustamista , joka ajaa Ranskan armeijan ja Belgian maakomponentin digitaalisten maajoukkojen eturintamaan.

EBRC Jaguar -prototyyppi julkisen esittelynsä aikana Puolustusanalyysit | Tykistö | Belgia
Jaguar on innovatiiviseen muotoiluun perustuva monipuolinen taisteluajoneuvo, joka on tarkoitettu torjumaan kaikenlaisia ​​uhkia.

SCORPION-ohjelma ja informaatio

Ensimmäiset pohdinnat armeijan taktisten taistelukykyjen uudistamisesta ovat peräisin 1990-luvun lopulta, ja niitä vahvistaa ensimmäinen palaute Afganistanin konfliktista. Lukuun ottamatta Leclerc-tankkeja ja 8 × 8 VBCI-jalkaväen taisteluajoneuvoja, melkein kaikki armeijan ajoneuvot ovat peräisin 1970-luvulta riippumatta siitä, onko kyseessä VAB-kuljetusajoneuvo (Vehicle Armored Front) tai ERC-90 ja AMX-10RC taistelu- ja tiedusteluajoneuvot.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Tykistö | Belgia

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit