SCORPIONin avulla Ranskan armeija mullistaa taistelukykynsä kosketuksissa

- Mainonta -

Euroopan tärkeimmistä puolustusohjelmista Ranskan SCORPION-ohjelma on epäilemättä erittäin erityinen. Todella rakenteellisena se aikoo modernisoida perusteellisesti paitsi armeijan taktisten yksiköiden varustuksen myös opit.

Vuodesta 2018 auki ollut jonkinlainen eurooppalainen yhteistyö, Belgian CaMo-ohjelman kautta, SCORPION-ohjelmassa (Monipuolisuuden ja Info valorisatiON: n vahvistama COntact-synergia) sisältyy useiden uusien ajoneuvojen kehittämistä, laitteiden kunnostamista, mutta ennen kaikkea tietovalorisoidun taistelujärjestelmän, SICS: n, perustamista , joka ajaa Ranskan armeijan ja Belgian maakomponentin digitaalisten maajoukkojen eturintamaan.

EBRC Jaguar -prototyyppi julkisen esittelynsä aikana Puolustusanalyysit | Tykistö | Belgia
Jaguar on innovatiiviseen muotoiluun perustuva monipuolinen taisteluajoneuvo, joka on tarkoitettu torjumaan kaikenlaisia ​​uhkia.

SCORPION-ohjelma ja informaatio

Ensimmäiset pohdinnat armeijan taktisten taistelukykyjen uudistamisesta ovat peräisin 1990-luvun lopulta, ja niitä vahvistaa ensimmäinen palaute Afganistanin konfliktista. Lukuun ottamatta Leclerc-tankkeja ja 8 × 8 VBCI-jalkaväen taisteluajoneuvoja, melkein kaikki armeijan ajoneuvot ovat peräisin 1970-luvulta riippumatta siitä, onko kyseessä VAB-kuljetusajoneuvo (Vehicle Armored Front) tai ERC-90 ja AMX-10RC taistelu- ja tiedusteluajoneuvot.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Tykistö | Belgia

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit