DARPA kehittää taisteluheronejä, jotka on varustettu ilmasta ilmaan ohjuksilla ja ... tykillä!

- Mainonta -

Olemme puhuneet siitä jo useita kertoja: aika amerikkalaisen puolustuksen ostoslistaan, joka julkaisee alustavan talousarvion varainhoitovuodeksi 2021. Paitsi asevoimien lisäksi rahoituspyynnöt (jotka on vielä hyväksyttävä kongressissa) koskevat myös tutkimus- ja kehitysorganisaatioita, kuten DARPA ( Puolustustutkimuksen edistyneiden tutkimushankkeiden virasto).

sisään hänen vuosipyyntönsä, DARPA pyysi siten noin 35 miljoonaa dollaria tutkimaan kahta ilmavarusteiden demonstraatiohanketta, joista toinen koski ilmasta pudotettua dronia, joka pystyy kuljettamaan ilma-ilma-ohjuksia, ja toinen koskettaa aluksella olevaa taktista ohjuutta. ase hyötykuormana.

darpa flying rail missile Defense Uutiset | Hävittäjäkoneet | Taisteludroneja
Vuonna 2017 esitellyllä FMR: llä oli sisäänvedettävä siipi ja se antoi ohjusten ampumisen itsenäisesti tai aina riippuen kantokoneen siipien alla. Tämä projekti olisi uuden LongShotin perusta, mikä osoittaa DARPAn kunnianhimoa tällä alalla.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Taisteludroneja

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit