Intia tilasi 24 MH-60R Sea Hawk -helikopteria Donald Trumpin vierailun aikana New Delhiin

On teemapäiviä, ja tänään hallitseva teema on helikopteri. Intian virallisella vierailullaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoitti vaatimattomasti 3 miljardin dollarin armeijan tilaukset, jotka liittyivät erityisesti yritysostoon 24 MH-60R Sea Hawk -helikopteria Intian laivastolle. Tämä tila, jota odotetaan innokkaasti mantereella, vahvistaa merkittävästi Intian alusten sukellusveneiden ja alusten vastaisia ​​kykyjä.

Yhdysvallat on erittäin aktiivinen Intian puolustustarjouskilpailuissa. Olipa kyseessä P8 Poseidon, Apache-helikopterit, ilma-aluksen ohjukset tai Intian laivaston ja ilmavoimien hävittäjät, amerikkalaiset yritykset asettavat itsensä melkein kaikkeen New Delhi, sekä yrittäen saada markkinaosuutta maailman johtavalta puolustustarvikkeiden maahantuojalta että yrittäen heikentää ilman suurta menestystä Intian ja Venäjän välistä yhteyttä puolustusteknologian kysymykset. Ennen kaikkea Washington näkee Intian strategisena liittolaisena sisällyttää kiinalainen ekspansiismi Aasiassa sekä potentiaalisen talouskasvun että väestörakenteensa ja keskeisen asemansa suhteen Intian ja Tyynenmeren alueella.

MH60 ASM luotain Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Yksi päätehtävistä on sukellusveneen vastainen sodankäynti, jossa käytetään erityisesti sukellusluotainta AN / AQS-22

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit