Naval Groupin uuden sukupolven F21-torpedojen toimitus on alkanut Ranskassa ja Brasiliassa

- Mainonta -

Merivoimien ryhmän pomo Hervé Guillou halusi muutamaa viikkoa ennen eläkkeelle siirtymistään 21. helmikuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessaan tarkastella toimeksiantoaan ja Ranskan merivoimien viime vuosien tuloksia. Keskellä Naval-ryhmän suuria sukellusvene- ja fregattiohjelmia (sekä Ranskassa että vientiä varten) Hervé Guillou ei ilmoittanut toimittavansa uuden erän uuden sukupolven F21-raskastorpedoja ensimmäisellä erällä. Näin hän herättää " toimitetaan ensimmäinen erä F21-torpedoja, joka on todellinen "pelinvaihtaja" raskaiden torpedojen suhteen ja jonka suorituskyky on huomattavasti parempi kuin muualla maailmassa '.

Itse asiassa F21-torpedot eivät ole vain lisävarusteita ranskalaisille sukellusveneille, vaan niiden taistelukyvyn ytimessä. Odotetun suorituskykynsä ja korkean teknisen tasonsa ansiosta he tarjoavat taktisia hyökkäysalusten (SSN) ja ydinaseiden sukellusveneiden (SSBN) taktisia kykyjä, jotka ovat ehdottoman ennennäkemättömiä lännessä. Nämä ominaisuudet ovat jo voittaneet viennissä, koska Brasilian laivastot saivat ensimmäiset F21-koneensa samanaikaisesti Ranskan laivaston kanssa.

F21 SSN testiskaalattuna Puolustusuutiset | Brasilia | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
F21: n mitta on 6 m ja sen massa on 1,5 t. Yksi näistä torpedoista riittää uppoutumaan fregattiin tai tuhoajaan, vaikka kyky sukeltaa yli 1000 metriä tekee F21: stä myös valtavan sukellusveneen aseen.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Brasilia | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit