Turkki on etenemässä Pakistanin ensimmäisen Agosta-90B-sukellusveneen modernisointia loppuun Ranskan vastustuksesta huolimatta

Viime päivinä Turkin ja Pakistanin lehdistö on palannut takaisin ohjelmaan, jolla uudistetaan Turkissa suunnitteilla olevan Agosta-90B-tyyppisiä sukellusveneitä. Turkkilaisen yrityksen STM, joka vastaa ensimmäisen rakennuksen uudelleensuunnittelusta, sanotaan sanoneen että ensimmäinen modernisoitu Agosta-90B käynnistetään kuukauden loppuun mennessä "pakotteista ja rajoituksista huolimatta" Ranskan määräämä.

Julistuksessa ei kuitenkaan täsmennetä, ovatko Ranskan viranomaiset vai Agostan valmistaja Naval Group asettaneet sen seuraamukset ja rajoitukset, vai sovelletaanko niitä loppukäyttäjään (Pakistan) vai turkkilaisiin teollisuusyrityksiin, jotka vastaavat modernisointiin. Siitä huolimatta, ei ole mitään yllättävää löytää avioero toisaalta Naval Groupin ja Ranskan ja toisaalta Pakistanin laivaston välillä. Vuoden 2002 hyökkäys Karachissa DCN: n (nykyinen merivoimien ryhmä) työntekijöitä vastaan ​​oli heittänyt peruuttamattoman kylmän kahden maan viranomaisten välillä. Myöhemmät Scorpene-sukellusveneiden myynti Intiassa, nykyaikaisempi kuin Agosta, oli viimein merkinnyt merivoimien ryhmän alueellisen strategisen siirtymävaiheen, joka ei enää halua tehdä liiketoimintaa Islamabadin kanssa nykyisten velvoitteiden ulkopuolella.

1552666842 agosta 90b 4 Puolustusuutiset | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Ydinaseet
Hyvin uudenaikaisella elektroniikalla ja MESMA-työntövoimalla Agosta B -alukset, jotka Ranska myi Pakistanille 2000-luvun alkupuolella, muodostivat ensiluokkaiset sukellusvoimat.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Ydinaseet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit