Arabiemiirikunnat valitsevat Sniper-nimitystarvikkeen Mirage 2000-9 -järjestelmänsä nykyaikaistamiseen

Lockheed Martin ilmoitti eilen myyneensä julkistamaton määrä Sniper Advanced -lasermerkkipalkoja Arabiemiirikunnissa Mirage 2000-9 Emirates -laivaston varustamiseksi. Sniper Pod -laitteen on jo käytettävä UAE F-16E / F -lohkossa 60, ja siihen on integroitava Mirage 2000-9, joka on Dassaultin lentokoneiden edistynein versio osana sen nykyaikaistamisohjelma.

Ranskan puolella uutisten on epäilemättä pettyttävä Thalesiin, joka toivoi sijoittavansa Mirage 2000-9 sa -sarjaan uusi TALIOS-merkintälaukku. Ranskassa jälkimmäisen on itse asiassa korvattava DAMOCLES pod, joka nykyään varustaa ranskalaisia ​​hävittäjiä, mutta myös Emirati Mirage 2000-9. Itse asiassa DAMOCLES on jopa suunniteltu erityisesti yhteistyössä Arabiemiirikuntien kanssa heidän omien tarpeidensa perusteella. Paikallisesti nimetty SHHAAB ja 30 % Emirates rahoittama DAMOCLES liitettiin myöhemmin Tornadoon ja Typhoon Saudit kohtaavat samanlaisia ​​tarpeita kuin Yhdistyneillä arabiemiirikunnilla.

sniper pod 002 Defense News | Hävittäjäkoneet | Ohjatut pommit
Sniper Pod varustaa jo monia ilmavoimia, mukaan lukien Yhdysvaltain ilmavoimat. Täällä se on asennettu A10 Thunderbolt II: n siipien alle

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Ohjatut pommit

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit