Ensimmäinen testi Tzirkon-hypersonic-ohjuksesta venäläiseltä fregatilta

Venäjällä kehitteillä olevista nykyaikaisista asejärjestelmistä 3M22 Tzikon -hyperääninen laivojen vastainen ohjus on todennäköisesti yksi todennäköisimmin aikaansaavista pitkän aikavälin teknologisista muutoksista. Koska ohjus saavuttaisi 1000 9 km, se kehittyy Mach XNUMX: ssä, mikä tekee siitä käytännöllisesti katsoen kaikkien nykyisten ohjustentorjuntajärjestelmien ulottumattomissa, jotka suojaavat läntisen laivaston rakennuksia. Ohjelma on juuri ottanut suuren askeleen eteenpäin, koska TASS-viraston mukaan Venäjän merivoimat olisivat ampuneet ensimmäiset laukaukset kahdesta näistä ohjuksista tässä tapauksessa alukselta uusi fregatti amiraali Gorshkov.

Testin, johon osallistui kaksi maalla oleviin kohteisiin ammuttua ohjusta, sanottiin tapahtuneen tammikuussa Barentzinmerellä. Ohjus olisi tässä yhteydessä osoittanut kykynsä saavuttaa tavoitteet yli 500 km: n päässä. Venäjän virallisen viraston haastattelemien sotilasviranomaisten mukaan seuraava askel on testata ohjus ydinsukellusveneeltä, ennen kuin se aloittaa palvelun, jonka pitäisi tapahtua vuoden 2020 lopun ja vuoden 2021 alun välillä.

Admiral Gorshkov 22350 -projekti Puolustusuutiset | Yliääniset aseet ja ohjukset | rannikon puolustus
3M22 Tzirkon-ohjuksen testin suoritti tammikuussa Venäjän merivoimien 8 kappaletta tilaaman samannimisen luokan ensimmäinen yksikkö Admiral Gorshkov.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yliääniset aseet ja ohjukset | Rannikkopuolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit