Venäjä vahvistaa merijärjestelmäänsä Syyrian itäisellä Välimerellä

Ainakin Damaskoksen hallitukselle osoitetun eilen suoritetun ilmahyökkäyksen teki 33 tapettiin turkkilaisten sotilaiden keskuudessa, minkä seurauksena Ankara reagoi nopeasti Naton 29 jäsenvaltion lähettiläiden hätäkokous Turkin pyynnöstä. Jos Moskova näyttää osallistuvan useisiin aloitteisiin, joilla pyritään eskaloitumiseen, ei ole mitään viitteitä siitä, että Kremli olisi valmis pidättämään liittolaistaan ​​Idlibin kaupungin takaisinvientissä sekä Syyrian joukkojen lentotuen mahdollisessa vähentämisessä.

Siksi ei ole mikään yllätys, että opimme tämän tänään Agence Tassin lehdistötiedotteella Grigorovich-luokan kaksi fregattia Admiral Makarov ja Admiral Grigorovich, sijoitettiin Välimeren itäosaan, Syyrian ulkopuolella. Siksi he ovat liittymässä paikalla läsnä olevaa saman luokan admiral Essen -frigaattia, samoin kuin todennäköisesti yksi tai kaksi sukellusvenettä Kilo tai Antey.

Kalibr-risteilyohjuksen laukaisu Venäjän laivaston korvetista Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Syyrian konflikti
Kalibr-ohjus on risteilyohjus, jonka kantama on 2500 XNUMX km

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Syyrian konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit