Venäjä vahvistaa merijärjestelmäänsä Syyrian itäisellä Välimerellä

- Mainonta -

Ainakin Damaskoksen hallitukselle osoitetun eilen suoritetun ilmahyökkäyksen teki 33 tapettiin turkkilaisten sotilaiden keskuudessa, minkä seurauksena Ankara reagoi nopeasti Naton 29 jäsenvaltion lähettiläiden hätäkokous Turkin pyynnöstä. Jos Moskova näyttää osallistuvan useisiin aloitteisiin, joilla pyritään eskaloitumiseen, ei ole mitään viitteitä siitä, että Kremli olisi valmis pidättämään liittolaistaan ​​Idlibin kaupungin takaisinvientissä sekä Syyrian joukkojen lentotuen mahdollisessa vähentämisessä.

Siksi ei ole mikään yllätys, että opimme tämän tänään Agence Tassin lehdistötiedotteella Grigorovich-luokan kaksi fregattia Admiral Makarov ja Admiral Grigorovich, sijoitettiin Välimeren itäosaan, Syyrian ulkopuolella. Siksi he ovat liittymässä paikalla läsnä olevaa saman luokan admiral Essen -frigaattia, samoin kuin todennäköisesti yksi tai kaksi sukellusvenettä Kilo tai Antey.

Kalibr-risteilyohjuksen laukaisu Venäjän laivaston korvetista Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Syyrian konflikti
Kalibr-ohjus on risteilyohjus, jonka kantama on 2500 XNUMX km

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Syyrian konflikti

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit