Ranskan laivasto uudistaa 20 mm: n Narwhal-aseensa, mikä herättää kysymyksiä sen läheisten puolustuskyvyn kehityksestä

Naval News -lehden mukaan DGA olisi ilmoittanut 16. tammikuuta Ranskan laivaston, Nexterin, Narwhal 20B: n käyttämien 20 mm: n tykkien nykyaikaistamissopimuksesta. Modernisointioperaation toteuttavat Nexter ja Naval Group, ja se tapahtuu kahdessa vaiheessa, operaation tekniset yksityiskohdat ovat saatavilla Nathan Gainin analyysi Naval Newsille.

Yleisesti ottaen tämän vuoteen 1 ulottuvan modernisoinnin vaiheilla V2 ja V2022 pyritään ennen kaikkea parantamaan varoituslaitteiden käynnistämismahdollisuuksia, joiden tarkkuus ja laajuus jättävät nykyään paljon toivomisen varaa tavoitteisiin nähden. ei-sotilaallinen (terroristiuhat, merirosvot, salakuljettajat jne.). Tämä ilmoitus kuitenkin kysyy meitä Ranskan merivoimien äskettäin tekemistä ja tulevista valinnoista alustensa tiiviissä puolustamisessa.

NarwhalCommand analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | CIWS ja SHORAD
Narwhalin nykyaikaistamisen pitäisi lopulta koskea kaukosäätimen konsolia.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | CIWS ja SHORAD

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW