Ranskan armeijat valmistautuvat testaamaan ensimmäisiä laseraseitaan Orleansissa sijaitsevalta pk-yritykseltä CILAS

Nykyisessä taistelussa Idlibissä, Syyriassa Turkin joukot näyttävät asettavan ennennäkemätöntä operatiivista tempoa ja hellittämätöntä operatiivista paremmuutta, mikä johtuu pääasiassa kaiken tyyppisten ja muotoisten droonien intensiivisestä käytöstä. Suorat hyökkäysvektorit, kohteiden ilmaisimet tai osoittimet tykistön hyödyntämiseksi, ilma-droonit (UAV) ovat nyt maa- ja ilma-maa-taisteluoptioiden ytimessä.

Jos Ranska on ymmärtänyt tämän hyvin, suunnitellessaan integroida yhä useampia drooneja SCORPION-taistelujärjestelmään, se on myös pystynyt mittaamaan uhan, jota tällaisten järjestelmien edustavat säännölliset armeijat tai vihollisen aseelliset ryhmät. Matkalla 31. tammikuuta ranskalaisen lasereiden asiantuntijan PME CILASin pääkonttoriin, Armeijan ministeri Florence Parly palautti mieliin sotilaslaserien strategisen merkityksen sekä kohteiden nimeämiseen että puolustaviksi ja loukkaaviksi aseiksi.

megajoulen laserpuolustusanalyysi | Laseraseet ja suunnattu energia | Teollisuuden konsolidointi Puolustus
CILAS tunnetaan nimeämislaseristaan, mutta myös osallistumisestaan ​​Laser Megajoule -ohjelmaan, joka on välttämätön ranskalaisen ydinvoiman estämiseksi. Sen asiantuntemus kaikentyyppisistä lasereista tekee siitä erittäin vakavan pelaajan sekä taktisille maalaserille että Ranskan joukkojen tuleville avaruuslasereille (Kuva: ERIC FEFERBERG / POOL / AFP)

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Laseraseet ja suunnattu energia | Teollisuuden konsolidointi Puolustus

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit