Charles De Gaullen ja USS Eisenhowerin välinen lentoliikenne vahvistaa Ranskan ja Yhdysvaltojen laivastojen yhteentoimivuutta

selvästi Foch-tehtävän kanssa, Ranskan Aéronaval-ryhmä (GAN) ei ole käyttämättä. Poistui Toulonista 22. tammikuuta saattajansa kanssa, ydinaseiden lentotukialus Charles de Gaulle osallistui kolme viikkoa operaatioon Chammal, Ranskan osa Israelin valtion taistelua Levantissa. Tätä seurasi hyvin julkistettu viikon mittainen välilasku Kyproksen Limassolin satamaan osoittamaan Ranskan sitoutumista Kyproksen ja Kreikan rinnalle Turkin vastatoimien uhkien edessä.

Palattuaan merelle 26. helmikuuta kohti Pohjois-Atlanttia, Task Force 473 (Naton nimeämä GAN) 2. maaliskuuta ylitti amerikkalaisen ydinlentokoneen CVN 69: n, USS Dwight D. Eisenhowerin ja hänen saattajansa. Kokous oli alun perin suunniteltu kestävän viikon. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että se on edennyt muutamalla päivällä ja lyhennetty pakollisten vaatimusten vuoksi, jotka vaativat kutakin lentoliikenteen harjoittajaa Gibraltarin salmen molemmilla puolilla. Tuolloin Ranskan ja Amerikan merivoimien välillä käydyt vaihdot osoittivat heidän välisen nykyisen vuorovaikutuksen erittäin korkean tason.

Rafale M Fochin puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Hävittäjälentokoneita
Foch-operaation alusta lähtien Rafale M suoritti iskuja Levantissa, ja F3R-standardi suoritti siellä ensimmäisen taistelutehtävänsä. Mutta koneet suorittivat myös harjoituksia ystävällisten ilmavoimien kanssa erityisesti Egyptissä ja Israelissa.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit