Japani kääntää selkänsä britteille uuden sukupolven FX-lentokoneilleen

- Mainonta -

Viime aikoihin asti brittiläiset BAe ja Rolls-Royce ja vähemmässä määrin myös FCAS-projektin eurooppalaiset kokivat olevansa todelliset mahdollisuudet tukea Tokiota sen uuden sukupolven metsästäjäohjelma FX. Mutta mukaan taloudellinen sivusto Asia.nikkei.com, Japanin viranomaiset ovat vihdoin päättäneet suosia yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa kustannuksella, joka tällä alalla on Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, mutta jossain vaiheessa sitä pidetään tärkeimpänä haastajana tässä asiassa. Virallinen ilmoitus tästä olisi tehtävä tänä vuonna.

Vaikka Japani kääntyisi taas Washingtonin puoleen uuden metsästäjäohjelmansa vuoksi, Japanin viranomaiset näyttävät päättävän olla toistamatta samoja virheitä kuin aiemmin. Amerikkalaiset viranomaiset estivät toistuvasti amerikkalaisesta F2: sta peräisin olevan japanilaisen Mitsubishi F16: n modernisointia estämällä tiettyjen tekniikoiden viennin. Tästä syystä Japanin puolustusministeri Taro Kono ilmoitti epäselvästi, että suurin osa uuden ohjelman teknisestä kehityksestä tapahtuu Japanin maaperällä, joten jälkimmäiselle ei voida altistua ulkoiset välimiesmenettelyt.

F 2 jasdf japan mitsubishi News Defense | Hävittäjäkoneet | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus
Japani ei halua toistaa samoja virheitä F2-ohjelmassa, ja aikoo pitää teknisen hallinnan uudessa laitteessaan

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit