Ankara sanoo, että turkkilaiset droonit murskasivat syyrialaiset Pantsir S1 -ilmatorjuntajärjestelmät Idlibissä

Kaikenlainen julkisuus on hyvä ottaa vastaan, sanoi Andy Warhol. Pantsir S1 -ilmatorjuntasulkujärjestelmää valmistavan venäläisen Almaz-Antein pitäisi tuskin olla samaa mieltä viime päivinä. Itse asiassa Turkin viranomaisten mukaan ja videot, jotka on julkaistu näkyvästi Internetissä, turkkilaisten aseistettujen droonien sanotaan tuhonneen kahdeksan näistä järjestelmistä Idlibin kaupungin ympärillä, joka on Bashar al Assadille uskollisten Syyrian joukkojen ja Ankaran asevoimien tukemien turkkimielisten islamististen joukkojen välisen aseellisen yhteenottamisen keskipiste.

Nämä videot ja niiden esittämät keskinkertaiset tulokset syyrialaiselle Pantsir S1:lle ovat sitäkin vahingollisempia, koska järjestelmä on suunniteltu juuri tämäntyyppisen uhan poistamiseen, ja monet venäläiset joukot ovat ylistäneet sen suorituskykyä. erityisesti Venäjän Hmeimimin lentotukikohdan suojelemiseksi.

Jos useat Pantsir S1:t ilmeisesti tuhoutuivat niiden liikkuessa, tietyissä sarjoissa näkyy järjestelmä pysähtyneenä, tutka pyörii, joten toimintakykyinen. Huomaa, että Syyrian puolella väitämme useiden turkkilaisten droonien tuhoutuneen ja kiellämme Pantsirin tuhoutumisen.

venäläinen Pantsir S1 -järjestelmä

Tarkoittaako tämä siis, että Pantsir S1 on tehoton? Se on epätodennäköistä. Turkin julkaisemista videoista, joissa näkyy myös syyrialaisia ​​S-125- ja Tor M1 -järjestelmiä, todellakin näyttää siltä, ​​että ongelma ei ole laitteissa, vaan näiden laitteiden käyttäjien koulutuksessa sekä syyrialaisten käyttämissä taktiikoissa. armeija.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Ilmatorjunta | Puolustusuutiset | Syyrian konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit