Yhdysvaltain merijalkaväen joukko haluaa hankkia nopeasti uuden sukupolven laivojen vastaisia ​​ohjuksia

Kuten usein mainitsemme linjoissamme, Vaikuttaa siltä, ​​että strateginen aloite on vaihtanut puolia, sen jälkeen kun amerikkalaiset ovat kolmen vuosikymmenen ajan ylittäneet sotilasasiat. Kiinassa, Venäjällä ja niiden pääasiakkaiden keskuudessa pääsyn epäämisjärjestelmien (A2 / AD) yleistyminen, sekä ilma- että alusten vastainen, on vähitellen vähentänyt länsimaisten ilma- ja merivoimien paremmuutta. Samaan aikaan Kiinan valtameren merivoimien esiintyminen edusti Yhdysvaltain merivoimien kannalta uutta haastetta kylmän sodan päättymisen jälkeen, mikä pakotti Yhdysvaltain armeijan mukauttamaan toimintastrategiaansa näihin uusiin uhkiin, jotka riippuvat heidän retkikuntajoukot.

Kuten äskettäin selitimme, Yhdysvaltain merivoimat tulevat pian uudenaikaistamaan perusteellisesti Tomahawkin risteilyohjusten arsenaalia, mikä vähentää sen iskukapasiteettia kohti maata. Tämä kuitenkin sallii lisätä radikaalisti avustustaan ​​alusten vastaisissa ohjuksissa, jonka avulla Yhdysvaltojen merivoimat voivat keskittyä jälleen merenkulun valvontatoimiin, mutta myös merivoimien pääsyn epäämiseen, kun Kiinan kansantasavallan laivaston tilavuus ja kapasiteetti seuraavat Yhdysvaltojen merivoimia. Mutta Yhdysvaltain merivoimat eivät ole ainoita amerikkalaisia ​​sotilasalaita, jotka ovat kääntyneet tällaiseen käänteeseen. Itse asiassa, Yhdysvaltain merijalkaväki valmistautuu integroimaan joukkoihinsa maayksiköt, jotka on tarkoitettu yksinomaan merivoimien tuhoamiseen älykäs yhdistelmä innovaatioita ja todistettuja keinoja.

lcs palo laivaston iskuohjus Defense Uutiset | Aasian ja Tyynenmeren alue | amfibinen hyökkäys
Naval Strike Missile varustaa jo Yhdysvaltain laivaston LCS: n rannikkotaistelualukset. Suhteellisen kevyt, sitä voidaan käyttää liikkuvilla maa-ajoneuvoilla, jotka on helppo levittää.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Asie Pacifique | Assaut amphibie

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit