Koronaviruksen puhkeamisen vuoksi Naton Defender 2020 -harjoittelu supistetaan minimiin

Sen piti olla Naton vastaus Venäjän ja sen liittolaisten viime aikoina toteuttamat jättiläisharjoitukset todellisissa olosuhteissa, etenkin vuoden aikana Vostok 2018, mutta myös suurin Länsi-Euroopassa toteutettu sotaharjoitus neljännesvuosisadan ajan. Defender 2020, jota kutsutaan myös Defenderiksi, oli tarkoitus sijoittaa Länsi-Eurooppaan lähes 20.000 2020 amerikkalaista joukkoa kuljettamalla laivoja ja lentokoneita talven lopun ja kevään 17000 välillä Euroopan satamiin ja sotilastukikohtiin. He olisivat liittyneet siellä noin XNUMX XNUMX eurooppalaiseen sotilaan, mikä antaisi mahdollisuuden ajaa sarja harjoituksia ja harjoituksia kymmenessä maassa, Beneluxista Baltian maihin Saksan ja Skandinavian kautta. Useita kymmeniä tuhansia ajoneuvoja myös matkusti Yhdysvalloista, puhumattakaan esiasennettujen laitteiden käytöstä Euroopassa. Kotiinpaluu Natolle, joka harjoitti kylmän sodan aikana vuosittain Reforger-harjoituksia joukkojen sijoittamisesta Länsi-Saksaan.

Tätä kirjoitettaessa Defender 2020 -harjoittelua pidetään edelleen virallisesti, mutta sen laajuutta ja soveltamisalaa on jo pienennetty huomattavasti. Siksi Defender 2020 -harjoittelua, sellaisena kuin se alun perin oli suunniteltu, selkeällä poliittisella ja strategisella tavoitteella, ei enää ole Covid-19-epidemian vuoksi. Jos sitä ei ole jo puhtaasti ja yksinkertaisesti peruutettu, se johtuu suurelta osin siitä, että se on tosiasiallisesti jo alkanut, ja tammikuun lopussa oli lähetetty lähes 6000 amerikkalaista sotilasta - mukaan lukien panssarointijoukot - sitten 21. helmikuuta. On kuitenkin syytä uskoa, että asiat eivät mene paljon pidemmälle Naton joukkojen kanssa.

puolustaja 2020 puolustusuutiset | Saksa | Sotilaalliset liitot
Kuten tästä infografiikasta käy ilmi, Defender 2020: n tärkeimmät harjoitukset piti järjestää Baltian maiden ja Belgian välillä sivuharjoitusten avulla Norjassa tai Italiassa, puhumattakaan joukkojen sijoittamisesta kaikkialta Euroopasta, mukaan lukien Ranska

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Sotilaalliset liitot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit