Laika-luokan kanssa Venäjä haluaa ei-ydinvoimalaivan

Venäjän asevoimien Krasnaja Zvezda (punainen tähti) -lehden julkaisemassa haastattelussa amiraali Nikolai Jevmenov antaa päivityksen Venäjän asevoimien kehityksestä. uuden luokan 5. sukupolvi hyökkää sukellusveneisiin joka tulee palvelemaan Venäjän laivastossa seuraavan vuosikymmenen aikana. Nimetty Laïka-luokka, ensimmäisen avaruuteen lähetetyn koiran nimestä, tämä ohjelma tunnistettu nimellä "Husky", odotetaan olevan Venäjän ydinsukellusvenevalikoiman keskeinen malli useiden vuosikymmenien ajan.

Ohjelma on vasta yleisessä suunnitteluvaiheessa, ja on tietenkin aivan liian aikaista saada käsitystä mistä nämä sukellusveneet tulevat olemaan. Kuitenkin on nousemassa useita päälinjoja, kuten moduulisuunnittelu, jotta voidaan suunnitella rakennuksia sukellusveneen sodankäynnille, joka on tarkoitettu korvaamaan ANS-projekti 971 Shchuba-B (tai Akula Naton nimityksessä), sekä erikoistuneita sukellusveneitä. laivojen sodankäynnissä ja maa-iskuissa korvaamalla projektin 949A Antey-luokan alukset.

Venäläinen Yassen-luokan sukellusvene analysoi puolustusta | Yliääniset aseet ja ohjukset | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Yasen-luokan sukellusveneet korvaavat asteittain 945A Kondorsin 80-luvulta seuraavan vuosikymmenen aikana

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Yliääniset aseet ja ohjukset | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit