Pitäisikö eurooppalaisten varustaa mekanismi puolustusmateriaalien hankkimiseksi?

- Mainonta -

Amerikkalaisen Defensenews.com-sivuston eilen julkaisemassa artikkelissa toimittaja Aaron Mehta esittelee muutokset, jotka Yhdysvaltojen viranomaiset aikovat tehdä ERIP-mekanismeihin, Euroopan pääomapohjan vahvistamisen kannustusohjelma, jonka tarkoituksena on antaa Euroopan maille mahdollisuus poistaa laitteita Varsovan sopimuksen aikaan länsimaisten laitteiden hyväksi. Annettu analyysi osoittaa kuitenkin, että tämä Pentagonin jatkamaan kutsuma laite, joka maksaa alle 300 miljoonaa dollaria vuonna 2019, on tuottanut yli 2,5 miljardia dollaria puolustustarvikkeita Amerikkalaiset yritykset. Näissä olosuhteissa voi miettiä, miksi eurooppalaiset eivät unionina tai kansakuntana tee samoin yrittää lisätä laitteidensa yleisöä, erityisesti Itä-Euroopassa?

On sanottava, että ERIP-laite on erityisen hyvin suunniteltu. Tarkkaan ottaen kyse ei ole liittovaltion rahoittamista teollisuuden tai budjetin korvausmekanismeista, jotka voitaisiin vahvistaa WTO: n säännöillä. Nämä ovat harkinnanvaraisia ​​laitteistotukia, joilla ei ole etukäteen mitään yhteyttä amerikkalaisten laitteiden myyntitukeen. Lukuun ottamatta sitä, että ilmeisesti, itse asiassa, se on aivan erilainen, koska 8 Euroopan maata, joista 6 kuuluu EU: hun, jotka saivat tämäntyyppistä rahoitusta vuonna 2019, ovat kaikki tilanneet amerikkalaisia ​​laitteita samana vuonna keskimäärin kymmenen kertaa suuremmat määrät kuin saatu tuki.

Sikorskyn Mh60R analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Aseiden vienti
Eurooppalainen tuki ERIP-ohjelmasta oli erityisesti Sikorsky ja Bell Euroopassa vuonna 2019 saavuttamien kaupallisten menestysten ydin Airbus Helicoptersin ja Leonardon vahingoksi.

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Aseiden vienti

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit