Merivoimat ja koronavirukset: mitä hyötyä nykyisissä ja tulevissa terveyskriiseissä?

Hieman aikaisemmin päivällä, palasimme yksityiskohtaisesti Tonnerre-amfibiohelikopterikantajan (PHA) käyttöönottoon Korsikalle, potilaiden evakuoimiseksi koronaviruksesta. Tonnerre teki tänä viikonloppuna edestakaisen matkan, jonka Tonnerre teki tänä viikonloppuna eteläisen rannikon välille, kun kenttäsairaala oli sijoitettu Mulhouseen ja ilmavoimat käyttivät Morphée-sarjoja tiettyjen potilaiden kuljettamiseen. Ranska ja Korsika osoittavat asevoimien sitoutumisen taisteluun koronavirusta vastaan.

Siitä huolimatta vuonna perjantai-iltana julkaistun artikkelissamme armeijoiden käyttöä kriisissä koskevista huhista ja väärennöksistä, päättelimme hypoteesilla, että tiettyjä sotilaallisia keinoja käytettäisiin väistämättä metropolin ulkopuolella osallistuakseen taisteluun Covid-19: n kanssa. Siksi Thunderin käyttö Korsikassa voi olla vain ensimmäinen askel, ja muut sijoitukset voisivat tapahtua päivinä ja viikkoina, jotka tulevat merentakaisille alueille, samoin kuin valtamerelle. Intialainen kuin Atlantin tai Tyynenmeren alueella.

Tonnerre Corse Coronavirus Sotilaalliset liittoutumat | Puolustusanalyysi | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Le Tonnerre teki tänä viikonloppuna edestakaisen matkan Etelä-Ranskan ja Korsikan välillä siirtääkseen potilaat Covid-19: stä. Mistral-luokka on erityisen hyvin varustettu käsittelemään kireitä humanitaarisia tilanteita

Koronavirus merentakaisilla alueilla: aikapommi


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Alliances | Puolustusanalyysi | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit